Jeugdclub RockSolid

Ben jij 11 jaar of ouder? Wil je met je leeftijdsgenoten super toffe avonden beleven? 
Dan is Rock Solid iets voor jou!

Dé club voor tieners 12-14 jr

Hoi allemaal,

Een gekke vraag: naar welke radiozender luisteren jullie? Misschien ben ik wel de enige, maar ik luister weleens naar 3FM. Bij deze radiozender zijn er nogal wat veranderingen geweest de laatste tijd, die nodig waren om jonge luisteraars te houden. De veranderingen zijn nodig omdat de jeugd snel verandert.

Dit merken wij als jeugdclub ook. En daarom veranderen wij ook! ROCK SOLID blijft natuurlijk bestaan, maar gaat een iets andere vorm aannemen. Jongeren hebben het steeds drukker, waardoor ontspanning met elkaar belangrijker wordt. Tussen het harde werken door is het goed om wat rust te nemen. Daarom gaan we met Rock Solid voortaan 1x per maand een avond vol gezelligheid organiseren! Dit is in de regel altijd de 3e dinsdag van de maand, beginnend op 21 februari. De 21e willen we met z’n allen frietjes gaan eten en gezellig kletsen en spelletjes spelen. Hopelijk krijgen we zo een leuke club bij elkaar om lekker te chillen en te kletsen over actuele thema’s en ook verschillende dingen te ondernemen.

Wil je meer informatie of ook in de app-groep om de details mee te krijgen? Of doorgeven dat je erbij bent op 21 februari? Mail dan Leanne. We zien jullie graag de 21e en neem gerust een vriend/vriendin mee!

Groetjes,
ook namens Shänna en Theo,
Leanne

Als je nog niet zeker weet of je mee wilt doen, kun je gerust een avondje komen kijken!
Iedereen is van harte welkom!
.

RockSolid_Rocks